Tanácsok foci Begineers és szakértők

Többet megtudni a sportot szeretsz mindig segít, hogy egy élvezetes élmény. Foci egy ilyen csodálatos sport, és te itt, hogy megtudja, hogyan lehet javítani a játékot. A készségek hamarosan ismertetjük segít építeni, tanulni és fejlődni, ahogy arra törekszünk, hogy a legjobb játékos a pályán.

Ne habozzon, hogy kérje a labdát, ha úgy érzed, hogy vannak jó helyzetben van. Néhány játékos inkább összpontosítani teljesen mi van közvetlenül előttük, és felejtsd el, hogy tartsa tapadása, ahol a csapattársak is. Felhívjuk a figyelmüket integetve a fegyvert, vagy kérnek el.

Próbálja nyomja a labdát, a belsejében a lábát, ha kell védeni. Ez ad nagyobb ellenőrzést és megnehezíti a védő lopni tőled. Használd az egész testet, hogy megvédje a labdát a védő, és keresni egy másik játékos tudja átadni a labdát.

Be kell, hogy legyen a legjobb fizikai állapotban, hogy játszanak a legjobb játék. Kísérlet az optimális ideje és típusa ételt enni, mielőtt a mérkőzés, hogy van-e elég energiát végéig tart a játék. Kap ez jobb, és akkor kapcsol már az ellenfelek.

Futball cipő

Mielőtt befektetni az első pár futballcipő, úgy a típusú mező, amely akkor játszani. Ha játszani bent, akkor valószínűleg szüksége lesz egy pár gumitalpú futballcipő helyett stopli. A legtöbb természetes felületek, választhatja öntött vagy szilárd talajon stopli. Kemény talaj és multiground cleats alkalmasak felületek, amelyek nehezen vagy természetes, mint például a gyep.

Nem érzed, hogy megtanultam néhány dolgot, miközben olvasod ezt a cikket? Most már talán motivált, hogy kint, és játszani. Üzemanyag a játékot az információkat you’e olvasni, és szenteli magát, hogy ezek végrehajtására stratégiákat. A csapat szüksége van, és tudja, mit tudom, most, akkor biztos, hogy több móka is.