Kétségbeesett foci tanácsot? Ez a tied

Labdarúgás az egyik legjobb sport gyakorlására. Mert ha folyamatosan kergeti a labdát, akkor gyorsan éget sok kalóriát és elérni egy nagy edzés. Azonban ez a sport nem lesz szórakoztató, ha nem jó a játék. Olvassa el itt a kiváló minőségű tanácsot, hogyan lehet egy jó futballista.

Hogy néhány cég sikeres, ha azt akarjuk, hogy a reakció a többi játékos. Cég halad könnyebb irányítani, és hagyja, hogy a többi játékos tudja, hogy itt az ideje, hogy tegyen lépéseket. A puha labdát egy jó módja annak, hogy dolgozzon egy játékos a játék, de túl kockázatos, ha nyomás alatt van.

Mindig játszani a labdát gyorsan. Függetlenül attól, hogy a helyzet akkor van, meg kell gondolni és gyorsan át a labdát, hogy egy játékos, aki jobb helyzetben, amint csak lehet. Segítse a csapatot építeni egy támadás fut előre és készül magát, hogy a labda újra.

Amikor rúgás hosszú rúgás egy csapattársának, közeledünk a labdát a 35 fokos szögben. Ez lehetővé teszi, hogy teljes mértékben használni a rúgó láb teljes erővel. Használd a fegyvert, hogy segítsen tartani az egyensúlyt, míg forgalomba a nem rúgja lábbal közvetlenül mellette a labdát. Megtartani a labdát a földhöz közel a legjobb eredmény.

Futball cipő

Mielőtt befektetni az első pár futballcipő, úgy a típusú mező, amely akkor játszani. Ha játszani bent, akkor valószínűleg szüksége lesz egy pár gumitalpú futballcipő helyett stopli. A legtöbb természetes felületek, választhatja öntött vagy szilárd talajon stopli. Kemény talaj és multiground cleats alkalmasak felületek, amelyek nehezen vagy természetes, mint például a gyep.

Mivel ez a cikk azt mutatja meg, lehetséges, hogy lesz egy nagy foci, nincs idő egyáltalán. Segítségével a tippeket itt, akkor sikerül a küldetés. Ezért, akkor van egy csomó szórakoztató játék, foci, és akkor is kap egy nagy edzés ugyanabban az időben.